Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

I väntan på första bilden - så här såg kusinerna ut som nyfödda

20 apr, 2016, 14:44
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Nu undrar förstås alla hur den nyfödde pojken ser ut. Medan vi väntar tar vi en titt på hur hans kusiner såg ut som bebisar.
Annons
chrisochleonore

När en kunglighet föds är det en rad traditioner som ska följas. Den nyfödda måste bekräftas av fyra vittnen från hovet och regeringen, kungen bjuder in till en konselj där namn och hertigdöme avslöjas och sedan följer en tacksägelsegudtjänst i Slottskyrkan. Allt för att fira att kungafamiljen har fått en ny liten medlem. Men en sak som inte kan följas enligt något bestämt protokoll är ju den första bilden. Där är det istället föräldrarna eller någon familjemedlem som tar upp kameran när de tycker det passar. Ja, nu väntar vi med spänning. Hur ser den lilla pojken egentligen ut?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Låt oss ta en titt på hur de första bilderna såg ut när kusinerna, Estelle, Leonore, Nicolas och Oscar föddes:

 

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL-AOP, Stella Pictures

Annons