Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Idag bär det av till Falun för kungafamiljen

18 feb, 2015, 10:08
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
kungaparet-victoria-hovet

Kungaparet bjöd i tisdags statsrådet Anders Ygeman på lunch. Idag bär det av mot Falun.

Med under lunchen på slottet i tisdags var också kronprinsessan Victoria. Under den lunchen informerade statsrådet om aktuella händelser, bland annat om den nya polisorganisationen som trädde i kraft vid årsskiftet. I tisdags var det också en utrikesnämnd på slottet, ni ser en bild från detta här nedan med kungen och kronprinsessan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-kungen-hovet

Idag ska kungafamiljen resa upp till invigningen av FIS Nordic World Ski Championships i Falun som äger rum i kväll. Då kan vi se kung Carl Gustaf, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och Sofia Hellqvist. Vi kan väl också hoppas på att få se en skymt av prinsessan Estelle, även om hon inte står med i den kungliga kalendern…

Foto. Kungahuset.se

Annons