Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ilskan kring bilden från prinsparets bröllop

10 maj, 2016, 08:00
AvJohanna Lejon
Ett bråk har blossat upp kring en bild från prinsessan Sofias och prins Carl Philips bröllop.
Annons
Sofia

I går la medieprofilen Filip Hammar upp en bild på sin Instagram-profil föreställandes prinsessvännerna Anitha Schulman och hennes make Calle Schulman. Fotot är taget på prinsessan Sofias och prins Carl Philips bröllop i juni förra året. “Never forget”, skriver Filip Hammar om bilden. “Är det inte dags att släppa det här snart och gå vidare med ditt lilla liv?” svarar Anitha Schulman i en kommentar till Hammars inlägg. Även Calle kommenterar Filips inlägg på sin Instagram: “Det är så konstigt. Den här Filip Hammar hatar tydligen mig och min familj jättemycket. Och har en hang up på oss som börjar bli besynnerlig. Det började för ett år sen med att han hoppades att prinsessan Sofias Project Playground skulle gå åt helvete. Eftersom jag har jobbat med saken väldigt mycket sa jag ifrån. Och sen dess har han fortsatt. Nu i kväll är han i gång igen”.

Annons

Bråket tar alltså avstamp i den tweet som Filip Hammar skrev samma dag som det kungliga bröllopet 2015. “Fan vad man hoppas att allt går åt helvete för prinsessan Sofias vidriga överklass-charity”, hojtade han på Twitter. Calle Schulman svarade: “När du önskar olycka åt projektet jag älskar så mycket så tappar jag varenda uns av respekt för dig. Jag har haft dig som idol. Har velat bli som du. Älskat din briljans. Inget av det där är kvar. Det skiter du i så klart. Men du behöver ta tillbaka det där. Och be om ursäkt. Inte till någon annan än till alla de 750 barn och ungdomar som på riktigt har chans till att få en framtid i en hopplös situation”. Där och då slutade det råket. men nu, ganska precis ett år senare, har det alltså blossat upp på nytt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons