Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Inte långt kvar nu prinsessan Madeleine!

23 mar, 2015, 12:09
author
Annons
Madeleine

Prinsessan Madeleine anlände idag till Clarion Hotel i Stockholm för att närvara vid en nationell konferens om människohandel och sexuell exploatering.

Lika vacker som alltid! I beige kavaj och svarta långbyxor deltog Madeleine i mötet.

Madeleine-childhood-ste

Tillsammans med prinsessan Madeleine närvarade landshövding Chris Heister.

Annons

Länsstyrelsen i Stockholm har sedan 2009 arbetat med flera nationella regeringsuppdrag mot prostitution och människohandel. Under konferensen kommer myndigheten att presentera de senaste resultaten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Madeleine träffade också Childhoods General Sekreterare Anna De Geer Hårleman, som var prinsessans mentor i USA.

Anna-De-Geer

Agendan för dagen belyste två viktiga ämnen, som stiftelsen Childhood har som huvudfrågor.

Det var en till synes glad blivande tvåbarnsmor som kom till konferensen. Här ser vi en skymt av prinsessan Madeleines babymage.

Annons
Madeleine-ste

Det börjar närma sig för Madeleine, som ska ha barn i juni. Tänk, vi vad härligt med ännu en liten prinsessa eller prins!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons