Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Joachim och Marie på Grönland med Nikolai och Felix

22 mar, 2011, 08:04
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Joachim och prinsessan Marie har varit på en officiell visit på Grönland med barnen, prins Nikolai och prins Felix. Fast minstingen prins Henrik fick snällt stanna hemma.

Det var både kallt och massor av snö, men vi kan ändå gissa på att det var en härlig upplevelse för både prins Nikolai och prins Felix att få åka över till Grönland med pappa och bonusmamman prinsessan Marie.

Ingen lillprins

Prins Joachims och prinsessan Maries lille son prins Henrik jr fick dock inte följa med på resan, något som kanske var klokt med tanke på att han blev svårt sjuk under resan till Florida i USA för en tid sedan.

Annons

Utflykter i kylan

Den kungliga familjen tillbringade en del av tiden på Grönland med spännande utflykter i snön och iskylan – som att åka hundspann och segla ut mellan isflaken vid Grönlands kust. Se mer i vårt bildspel här nedan:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Prinsessan Marie testade på veterinärjobbet för en dag››

Prinsessan Marie läste för barnen››

Joachims och Maries härliga alpsemester››

Danska kungafamiljen på bankett – utan kronprinsessan Mary››

[smooth=id: 529; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons