Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jonas Bergström om kärlekskrisen: " Vi kommer att kommentera!"

21 apr, 2010, 11:30
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
JOnas-Bergström-2

Som vi berättade redan i går på svenskdam.se har Jonas Bergström hamnat riktigt i blåsväder sedan en kvinna vid namn Tora pratat ut i norska tidningen Se og Hør om sin dejt med prinsessan Madeleines fästman. Svensk Damtidning är den enda tidning som fått en kommentar av Jonas, även om den inte var särskilt uttömmande.

– Vi hade en affär på hotellet. Han följde mig hem i taxi klockan fyra på natten. Innan vi skildes åt gav vi varandra telefonnumren och jag fick en kram av honom, berättar 21-åriga Tora Uppstrøm Berg från Trøndelag i Norge om sin kärleksnatt med Jonas Bergström på hotell Tott i Åre för ett år sedan.

Tora var ute och festade med sina väninnor. Jonas var tillsammans med sitt grabbgäng som planerat den här resan tillsammans sedan lång tid tillbaka. Det var på den populära nattklubben Bygget som de möttes. Han stod utanför och rökte. Så också Tora. När han fick syn på henne förslog han att de skulle gå lite åt sidan och prata.

Annons

Tora hade ingen aning om vem Jonas var. Han hade presenterat sig som Jacob Bernström. Nu ville han att hon skulle följa med honom till hans hotell. Tora tvekade och ville hellre att han skulle slå följe med henne och fortsätta festa med hennes gäng.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Lockade med sig Tora

Det var något som Jonas inte var särskilt pigg på. Istället lyckades han locka med Tora till sitt hotell.

Det var den norska tidningen Se og Hør som fick Tora att träda fram om den här historien. Nu undrar alla:

– Jonas, hur kunde du göra så mot Madeleine? Och vad har du ställt till med för egen del?

Just nu har hovet inte någon uttalad strategi för hur de ska hantera det som så solkat ner det vackra kärleksparet Madeleine och Jonas relation.

Svensk Damtidning har talat med Jonas vid ett par tillfällen. Första gången, för någon vecka sedan fick han tillfälle att kommentera krisen i förhållandet. Han uppskattade möjligheten men valde att avstå.

Annons

Då var det många av våra läsare som uttryckte sin empati för parets situation, vilket Jonas också uppskattade att få höra.

När Svensk Damtidning kom i kontakt med Jonas i går var han märkbart irriterad och ville genast avsluta samtalet. Han avböjde att kommentera, men då vi insisterade svarade han i upprörda ordalag kort:

– Vi kommer att kommentera.

Sen knäpptes samtalet av.

Av Chris Cederlöf

Foto: IBL

Läs mer:

Hemligheten bakom kärlekskrisen – otrohet
Hovet: Madeleine och Jonas är fortfarande ett par

Annons