Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jubel för kronprinsessan Victoria och prins Daniel i Finland

19 sep, 2011, 15:32
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Det blev som vanligt en succé när kronprinsessan Victoria och prins Daniel kom till Åbo i Finland nu på förmiddagen. Folket hyllande paret som rockstjärnor.

Annons

Regnet föll och vinden blåste över kronprinsessan Victoria och prins Daniel när de klev i land i Åbo från briggen Tre Kronor vid Forum Marinum. Med vad gjorde det att det regnade! Kronprinsessparet var jätteglada och de hyllades som rockstjärnor av folket som väntade på plats.

Dansk design

Kronprinsessan bar en beige kappa och en favorit-i-repris-sjal i ormmönster från By Malene Birger, och gjorde Victoria även modesuccé i Finland.

Med kamera

Victoria och Daniel vinkade glatt till alla och många av dem som mötte upp hade också en kamera i hand för att föreviga det kungliga besöket. Kronprinsessan fick också en alldeles egen gatsten i Åbo med sitt namn inristat, framför Forum Marinum.

Annons

Lunch

Sedan bar det över till Baltic Sea Living Room – för ett seminarium som arrangeras av Baltic Sea Action Group och Åbo stad.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vid klockan ett  förflyttade sig kronprinsessan Victoria och prins Daniel till fots från Forum Marinum till Suomen Joutsen där Åbo stad bjuder på lunch.

Läs även Johannas Kungliga Modeblogg – direkt från Åbo››

Av Johanna Lejon

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Victoria och Daniel – nu väntar Åbo››

Prinsessan Madeleine i paljetter på operafest››

Kronprinsessan Victoria på operan med familjen››

Annons