Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Just nu: Hemlig överraskningsfest för Victoria på Haga slott

02 sep, 2017, 19:02
author Rebecca Wictor
Rebecca Wictor
Först i Svensk Damtidning! Daniel överraskar Victoria med stor 40-årsfest.
Annons

Ikväll smäller det. Svensk Damtidning kan avslöja att kronprinsessan Victoria just nu firas med en stor 40-årsfest med beach-tema. I flera månader har Daniel med hjälp av vänner förberett festen på Haga slott. 18.00 anlände kronprinsessan till slottet där vänner och utländska kungligheter väntade på henne under stora partytält.

– Det stämmer. Det är en privat fest för kronprinsessan. I övrigt vill vi inte kommentera. Det är prins Daniel som överraskar sin hustru, säger Margaretha Thorgren, informationschef på Hovet.

Bland gästerna finns såklart syster Madeleine och Chris O’Neill som såg väldigt glada och förväntansfulla ut när de anlände till Haga ikväll. Andra kända ansikten som är med och firar kronprinsessan är Peter Forsberg med sambo, Caroline “Kling” Dinkelspiel med maken Peder och Charlotte Bonde. Svensk Damtidning kan ni se de första bilderna från festen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här anländer gästerna:

Annons
Foppa med sambo
Haakon och Märtha-Louise
Oscar Magnuson, Victorias kusin, med fru.
Annons
H&M-vd:n Karl-Johan Perssons hustru, Leonie Persson.
Annons

18.20 tjoades det ordentligt vid Haga slott, alla gästerna sjöng för den överraskade Victoria.

Läs mer och se fler bilder i kommande nummer av Svensk Damtidning.

Bilder uppdateras eftersom.

Bild: Patrik Österberg

Annons