Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Just nu: Kungaparet på plats i Finland

01 jun, 2017, 11:25
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Arbetar tillsammans med sina nordiska kollegor.
Annons

Kungen och drottningen har inlett juni månad med en tur till Helsingfors. De är där för att delta i firandet av Finlands 100 år av självständighet. Värdar för besöket är president Sauli Niinistö och hans hustru Jenni Haukio. Dessutom gör drottning Margrethe, kung Harald och drottning Sonja kungaparet sällskap under dagen.

Firandet startade med mottagningsceremonier utanför Presidentens slott vid Salutorget. Där hälsade presidentparet på kungligheterna och sedan gick de upp och vinkade på den stora balkongen. I kväll väntar dessutom en högtidlig middag på slottet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Foto: IBL

Annons