Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Kända idrottarens hånfulla pik till Harry och Meghan – “Men snälla”

13 jul, 2024, 15:00
Alice Lövholm
Harry och Neghan Markle.
Serena Williams hånfulla ord till Harry och Meghan. Foto:TT.
Prins Harry och Meghan Markle fick motta hånfulla ord under galakvällen.
Annons
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Prins Harry och hans fru Meghan Markle lever sitt liv i Kalifornien i USA. Dit dem flyttade efter att ha gått ut med nyheten om att de tar ett steg tillbaka från deras kungliga uppdrag i Storbritannien.

Paret sågs nyligen på årets ESPY Awards – den amerikanske prisutdelningen som uppmärksammar individuella och lagliga idrottsprestationer.

Deras vän – den kända tennispelaren Serena Williams var kvällens värd. När hon gjorde sin entré uppmärksammade hon sina vänner – men det hon sa väckte reaktioner.

Annons

Vänner sedan länge

Paret är välbekanta med tennisspelaren. Meghan lärde känna Serena redan 2010 när de båda sågs på ett Super Bowl XLIV-evenemang. Sedan dess har de stöttat varandra genom livet och Serena var en självklar gäst på kungaparets bröllop 2018.

När Serena Williams skulle dra sin inledande monolog efter att ha hälsat alla välkomna till idrottsgalan såg hon till att hälsa på sina kungliga vänner.

Prins Harry och Meghan Markle.
Prins Harry och Meghan Markle satt i publiken och såg vännen Serena Williams som värd för idrottsgalan. Foto:RUBA / BACKGRID UK / TT

"Men snälla"

"Det är väl, faktiskt bara ganska ofta som jag får vara i ett rum med faktiska kungligheter, och ikväll är inget undantag, Prins Harry och Meghan är här. Låt oss applådera för dem."

Serena fortsatte:

"Men snälla, Harry och Meghan, försök att inte andas för mycket ikväll. För att det här är min natt, och jag vill inte överskuggas av anklagelserna om att ni tar upp för mycket syre, okej?"

Harry och Meghan verkade dock inte ta allt för illa vid sig. I ett klipp från galan kan man se hur de båda skrattar åt skämtet.

Foto: TT.

Annons