Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kärlek i luften!

07 jun, 2013, 11:11
author
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris är så förälskade och har fullt schema inför bröllopet i morgon.

Tonerna till “Stockholm i mitt hjärta” brukar höras över Skansen i sommartid. För Chris är det ingen tvekan om att det är “Madeleine i mitt hjärta” och det fullkomligt strålade om den blivande brudgummen, som förälskat tittade på sin prinsessa i går på Nationaldagen.

I morgon blir han en del av den svenska kungafamiljen och Chris ser fram emot bröllopet:

Annons

– Självklart.Väldigt mycket. Absolut, sade han när han fick frågan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Svensk Damtidning var på plats uppe på Sollidens scen under torsdagskvällen där det firades för fullt. Den kungliga kortegen ringlade genom Stockholm och prinsessan Madeleine och Chris O’Neill fick en försmak på hur stämningen kommer att vara när de glider fram i bröllopskortege i morgon eftermiddag. Folk hade gått man ur huse och viftade med blågula flaggor och hurrade och applåderade när paret vinkade från den öppna landån.

Annons

Chris O’Neill såg märkbart glad ut där han satt bredvid sin Madeleine framför scenen, där Lina Hedlund, Tommy Körberg, Malena Ernman med flera underhöll kungafamiljen, publiken och tv-tittarna. Madeleine och Chris tillägnades en kärlekssång framförd av artisten Pauline. “Kärleken är Evig”, sjöng hon och då tog Chris sin prinsessas hand och kysste den ömt.

Det blev en lång dag för det blivande brudparet, som ju har några intensiva timmar framför sig. Det måste ju vara en anspänning för Chris O’Neill med alla nya intryck och nya traditioner som han fått uppleva. Väl tillbaka på Kungliga slottet var det mottagning och hälsningsceremoni.

Annons
Annons

Trots värmen och den långa dagen orkade Chris O’Neill med att umgås med vännerna på en hemlig fest på kvällen. Han begav sig i sällskap med prins Carl Philip till Stureplan och restauranten Sturehof.

– Vi bjöds på en fantastisk middag, men Madeleine var inte med, berättade en av gästerna.

Festligheter

I går anlände Chris utländska vänner till Stockholm och fick en rolig start på vistelsen. Festligheterna fortsatte på den exklusiva nattklubben The Wall, där brudparet hade bokat flera drinkbord för gästerna. Chris kördes av Säpovakter till Hovstallet klockan halv två.

Rundtur i Stockholm

I veckan har Chris O’Neill också hunnit med att ta med sin mamma och systrar runt Stockholm och tittat på olika sevärdheter.

– Jag är väldigt lycklig. Jag älskar Sverige. Det är ett av världens absolut vackraste länder, berättade Chris för norska TV2.

Privat middag

I kväll är det privat middag på Grand Hôtel i Stockholm för inbjudna gäster. Kungaparet är värdar för middagen.

Glöm inte att titta in här på webben i kväll för att se bilderna från bröllopets första festdag.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, IBL, All over press

Annons