Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kärleksförvirring i norska kungafamiljen – ryktas ha ny partner

27 jul, 2024, 11:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Åserud, Lise
Visar nu upp den hemliga nya romansen!
Annons
Märtha Louise tvingas bort – förbjuds från dettaBrand logo
Märtha Louise tvingas bort – förbjuds från detta

Prinsessan Märtha Louises dotter, Leah Isadora Behn, är det inte många som vet vem hon är!

Leah, som är sjätte i kön till den norska tronen, är varken medlem i kungahuset eller formellt sett en kunglighet. Men som barnbarn till kungen av Norge, och med en karriär som modell och influencer, väcker hennes liv ändå stort intresse.

Dottern Leah. dana / dana press

Den okända kärleken som fångat hennes hjärta!

Den 19-åriga dottern till prinsessan Märtha Louise befinner sig för närvarande på semester med sin mamma, där dagarna mest består av sol och bad!

Annons

Leah är väldigt aktiv på sina sociala kanaler där hon visar upp sitt liv för sina 131 000 följare – nu visar hon upp en extra speciell person, som vi inte sett innan.

Bland semesterbilder på mat och solnedgångar gömmer sig en bild som verkar avslöja en ny kärlek i Leahs liv. På bilden ses en mörkhårig kille med en silverkedja runt halsen och en marinblå keps.

Den mystiska pojkvännen får ta del av Leahs tid under semestern med hennes mamma, men hans identitet förblir ännu okänd. Och det är även första gången han dyker upp på hennes sociala medier!

Annons

Vi är glada för Leahs skull och länge leve kärleken!

Bild: TT/Instagram

Annons