Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kärlekskarusellen kring prinsessan Madeleine

16 jan, 2011, 09:28
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

I de bägge kvällstidningarna kommer det nu fler uppgifter om mannen som sägs vara prinsessan Madeleines nya pojkvän. Kärlekskarusellen har börjat.

Annons

Prinsessan Madeleine sågs för en tid sedan tillsammans med en ny man i New York och hennes restaurangbesök blev förevigat på film. Och nyheten blev givetvis stor här hemma i Sverige – alla ville ju veta vem den nya mannen är.

Spekulationer

Filmen och bilderna från USA kan nu ses på kvällstidningarnas hemsidor. Och givetvis har också spekulationerna börjat.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Seriöst förhållande

Aftonbladet säger att den hemliga pojkvännen heter Chris, är i 35-års åldern och kommer från New York. De menar att paret varit ihop en tid och att de har ett seriöst förhållande.

Expressen å sin sida skriver att killen heter Christopher O’Neill och att han är 36 år och är vice vd på ett finansföretag. Men tidningen säger samtidigt att prinsessan fortfarande är singel eftersom Chris ännu bara är en god vän.

Mer info följer

Vem mannen egentligen är och hur det står till med kärleken vet vi naturligtvis inte ännu, men vi kan gissa på att mer information följer…

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures, All Over Press och faksimil Expressen.

Läs även:

Här är prinsessan Madeleines hemliga pojkvän››

Silvia mötte prinsessan Madeleine i New York››

Nu kan prinsessan Madeleines nya liv börja››

Prinsessan Madeleine tillbaka i New York »

Annons