Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kate och Pippa på bröllop

13 jun, 2011, 08:01
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Det har varit en intensiv helg för Kate. Hon var på bröllop i lördags med sin syster Pippa – kort efter att ha firat drottningen i London med prins William.

Annons

Bröllopet som Pippa Middleton och hennes syster Catherine var på i helgen ägde rum i Lambourn –  och de som gifte sig heter Sam Waley Cohen och Annabel Ballin. Ni kan se dem på en bild här nedan.

Separationen 2007

Sam och Annabel är goda vänner till Kate och prins William.

Tidningen Daily Mail berättar dessutom att Sam var den som fick William och Catherine att bli tillsammans igen efter separationen 2007.

Svart-vit klänning

Kate kom i en svart-vit klänning till bröllopet – med samma svarta hatt som hon burit tidigare under dagen på Trooping the Colour. Pippa bara också en svart-vit klänning med en grön kappa över.

Beatrice i hatten

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Med på bröllopet fanns också prinsessan Beatrice – med en ny hatt och i en ljuslila dräkt. Hon kom som ni ser tillsammans med sin pojkvän Dave Clark.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

William och Catherine firade med familjen››

William och Catherine på kändisgala››

Snart flyttar William och Kate i Kensington Palace››

Prins Harry singel igen – Chelsy festar på Ibiza››

Catherine, Harry och William i hatten i helgen››

Annons