Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kate och William besöker NK med Victoria och Daniel

31 jan, 2018, 14:01
Kronprinsessparet och hertigparet på en interaktiv utställning på Nordiska Kompaniet i Stockholm.
Annons

Nu är Kate och Victoria på NK! Men inte för att shoppa, utan för att se den brittiska designutställningen Creative Industries i NK:s ljusgård tillsammans med sina kära män. Den kungsblå mattan är utrullad och Mulberry-väskan som Kate hade igår står på paradplats i ett av skyltfönstren. Det är mycket folk, mest ladies, och stämningen är glad och förväntansfull.

Se videon från hertigparets NK-besök!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

William och Victoria tar täten i utställningen som fokuserar på hållbar design. Båda verkar gilla Sebastian Cox lampor i trä, medan Kate och Daniel spanar in dam- och herrskorna från Bourgeois Boheme som är tillverkade helt utan material från djur. Vem vet, vi kanske får se Kate och Victoria i stilettos av veganläder snart?

Läs mer: William och Kate besökte Karolinska med Victoria och Daniel

Så är det dags att åka vidare till eftermiddagsteet på Haga slott. Men först väntar en överraskning: Kate och Victoria får varsin NK-påse med nallar att ta med hem till barnen.

Annons

Foto: IBL

Läs mer: Se bilderna! Kate och Will tar emot barnens jubel

Annons