Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kate och William bjuder in sina ex till bröllopet

11 apr, 2011, 13:11
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Nu börjar gästlistan klarna allt mer, det visar sig att både Kate Middleton och prins William har bjudit in flera av sina ex till bröllopet…

Det är tidningen Daily Mail som lyckats få tag på gästlistan inför det stora bröllopet i London den 29 april. Och det visar sig att både prins William och Kate Middleton har bjudit in flera av sina ex – prins Williams fyra tidigare flickvänner och två av Kates före detta pojkvänner får komma till bröllopet. Men det finns också, som vi tidigare berättat, en del kändisar på inbjudningslistan; filmregissören Guy Ritchie som förut var gift med Madonna, David och Victoria Beckham, Elton John och komikern Rowan Atkinson.

Annons

Victoria och Daniel

Vi vet ju också att prins Daniel och kronprinsessan Victoria kommer på bröllopet, men de ska tydligen bara vara med under dagen, till middagen på kvällen är bara 300 av brudparets allra närmaste bjudna. Då kommer man att kunna dansa natten lång, för slottet görs då om till en nattklubb med en bar, discobelysning och ett riktigt dansgolv.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och Charles Hammarsten

Läs även:

Här kan ni läsa alla våra artiklar inför bröllopet i London››

William och Kate blir sambos med prins Harry efter bröllopet››

Prins Harry: Kate är verkligen en fantastisk flicka››

Prins Harry blir bestman på broderns bröllop››

Annons