Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kates hämnd-klänning efter uppbrottet med William

20 aug, 2024, 06:30
author Victoria Morand
Victoria Morand
Bilderna som får alla att häpna!
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

Prins William och prinsessan Kate är paret som är menade för varandra!

Enda sedan duon korsade vägar under deras tonårsår i skolan har de varit helt självklara... Eller?

Singellivet! REX

Tiden utan William

Det var under deras tid som studenter på St. Andrews University i Skottland som deras vägar korsades. Kate fångade Williams uppmärksamhet när hon gick en modevisning – och resten är historia.

Annons

Men att de alltid skulle vara de två, var inte helt givet.

Det är ingen hemlighet att Kate och William gjorde slut några gånger – en gång var till och med under ett telefonsamtal på 30 minuter. Då fick Kate chansen att leva ut sitt liv som singel till fullo – och det gjorde hon verkligen!

Hämnd-klänningen på! TT

Det var 2007 som paret gjorde slut via ett telefonsamtal. Månaden därpå sågs Kate lämna olika nattklubbar över 10 gånger, åka på efterfester i Chelsea samt ta taxiresor under morgontimmarna hem till sin bostad.

Annons

Och med prinsessans vilda livsstil kom det även lite annorlunda klädval – långt ifrån hennes nuvarande prydliga och framtonande klädsmak.

Hämnd-klänningen alla pratar om!

Kate bar bland annat bortglömda minikjolar, glittriga bodys och klänningar med höga slitsar. Dessa plagg är numera reliker från hennes tidigare fest- och singelliv.

Ingen har nog glömt bort den blåa klänningen hon bar efter uppbrottet tillsammans med ett bar höga bruna stövlar – vilken look!

Men samtidigt var det denna delen av hennes liv som vann över prins William – och som tur var så fann paret kärleken hos varandra igen. Slutet gott, allting gott!

Bild: TT

Annons