Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kayo ska också sjunga för brudparet

10 jun, 2010, 12:11
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Kayo är en av de artister som uppträder på bröllopsfesten.
Kayo är en av de artister som uppträder på bröllopsfesten.

Kayo blir en av de artister som ska uppträda under bröllopsfestligheterna för Victoria och Daniel.

Som vi tidigare skrivit är det klart att både Roxette och Carola kommer att sjunga för brudparet Victoria och Daniel Westling. Först spelar Roxette på den officiella festen dagen innan bröllopet, då riksdagen bjuder på en rad stjärnspäckade uppträdanden för brudparet på Konserthuset. Carola Häggkvist kommer att uppträda på själva den stora bröllopsmiddagen på lördagen 19 juni. Även Kayo och Cotton Club kommer att uppträda.

– Jag är så himla glad att jag får göra det, säger Kayo till Expressen. Jag tror att det kommer att bli ett jättetrevligt bröllopsparty.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Både Per Gessle, Carola och Kayo har sjungit för kungafamiljen tidigare. På Victorias 30-årsdag uppträdde Carola på Öland och Roxette har länge hört till Victorias och Daniels absoluta favoritartister och kronprinsessan älskar låten ”The look”.

Carola och Roxette uppträder ››

Se ett smakprov på artisten Kayo här:

Kayo och Cotton Club:

httpv://www.youtube.com/watch?v=A5383XmENrg

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures


Annons