Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Konstgranskning för drottning Beatrix

27 aug, 2012, 06:00
author Margareta
Margareta
Annons

Som drottning får man prova på det mesta. Med förstoringsglaset i högsta hugg fick drottning Beatrix chansen att granska en målning på väldigt nära håll. 

Men det var ingen konstutställning som Hollands drottning besökte. Nej, allt började med att hon medverkade vid den sjätte upplagan av uropean Academy of Forensic Science conference i hennes hemland. Som ni ser på bilden nedan, och över för den delen, bar hon som vanligt en ståtlig hatt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Förfalskad målning

Efter konferensen fick drottningen prova på något väldigt intressant, hon fick vara med att granska ett par förfalskade tavlor. En uppgift som drottningen deltog i med stort intresse.

Av Margareta Heed

Foto: Stella

 

Läs även: 

Drottning Beatrix på prinsessbröllop >>

Beatrix besökte Turkiet >>

 

Annons