Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Stora krisen i äktenskapet – prins William fångad på bild

02 okt, 2024, 11:00
Prins William, prinsessan Kate och David Beckham
Kate
Bilden på prins William döljer en hemsk sanning: äktenskapet är i kris.
Annons

Man kunde inte ana krisen om man bara tittade på klippet. Där ser vi bara prins William och David Beckham, varma och vänskapliga, som ler stort och tillsammans poserar framför en knallröd ambulanshelikopter.

Prins William tvingas plötsligt ställa in – av personliga skälBrand logo
Prins William tvingas plötsligt ställa in – av personliga skäl

Bilden på prins William – Kate inte med

Helikoptern har precis införskaffats av Londons luftambulans, för pengar som William och David hjälpt till att skramla ihop.

Prins William och David Beckham
Bästa kompisarna! Aaron Chown/WPA Pool/Shutterstock

– Det var en ära att bli inbjuden av prins William till att få vara en del av detta, säger David enligt Hola.

– Jag vet vad detta betyder för prins William och ögonblicket han ringde och bad mig delta i detta var jag tvungen att dölja hur uppspelt jag var, för jag har varit ett fan av Londons luftambulans länge, eftersom jag växte upp i East End. Och det här gänget är beroende av bidrag och donationer. Att jag kunde få spela en roll i detta och att vi kunde få ihop pengarna och köpa en av dessa otroliga helikoptrar, det är fint att kunna hjälpa till på något litet vis.

Annons

William har också skrivit om sitt och Davids projekt.

– Ett stort steg i framåt i kampen för att rädda liv! Fantastiskt att få träffa sjukvårdarna, piloterna och ingenjörerna på RAF Northolt och höra direkt från före detta patienter om hur viktiga de nya helikoptrarna är, skriver William på Instagram.

Men bakom de fina ord och leendena rapporteras det om en äktenskaplig kris. David och hans hustru Victoria påstås ha tröttnat på varandra rejält – så pass att de nu endast håller ihop för att skydda sina varumärken.

Uppgifter om kriser i äktenskapet

Uppgifterna kommer från en nysläppt bok, författad av förre BBC-journalisten Tom Bower: The House of Beckham: Money, Sex and Power. Tom påstår i boken att David och Victoria mer eller mindre lever olika, från varandra skilda liv.

Enligt tidningen Now to Love har boken slagit ner som en bomb hos familjen.

– Det är sant att de nästan gick isär. Så det här påverkar barnen, eftersom de är gamla nu för att läsa och förstå, säger en källa till tidningen.

Annons