Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprins Philippe är i Kalifornien

10 jun, 2013, 08:00
author
Annons

Kronprins Philippe befinner sig just nu i Los Angeles för att stärka handelsutbytet länderna emellan.

Borgmästaren Antonio Villaraigosa var värd för en middag på “the Getty House” för kronprins Philippe av Belgien. Kronprinsen och hans delegation är i Los Angeles i syfte att stärka handeln länderna emellan.

Middag

Den 53-åriga kronprinsen deltog i middagen som en av 400 belgier – de flesta representanter för belgiska företag – som besökte Kalifornien för att förhandla fram affärsavtal.

Annons

Gick i skola i Kalifornien

Senast kronprins Philippe var i Kalifornien var för tio år sedan, 2003. Men han är knappast vilsen i den “Gyllene staten”. Philippe tog sin masterexamen i statskunskap vid Stanford 1985.

Inget bröllop

Som det ser ut nu kommer ingen av medlemmarna i den belgiska kungafamiljen till prinsessan Madeleines bröllop på lördag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons