Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hovets glädjebesked: Kronprinsessan är gravid – då kommer babyn!

15 jul, 2024, 08:30
Jordanska kungafamiljen
Lyckan är total i kungafamiljen när ny baby väntas – då kommer tillskottet!
Annons
Här är Europas nästa kungar & drottningarBrand logo
Här är Europas nästa kungar & drottningar

Det råder stor lycka i den jordanska kungafamiljen – när som helst väntas en ny baby!

Det är kronprins Hussein och kronprinsessan Rajwa som ska bli föräldrar för första gången, vilket meddelades i april.

Det jordanska hovet har låtit oss veta att knodden är beräknad till sommaren och nu har en ny bild på höggravida Rajwa släppts – tillsammans med lyckönskningar från framtida farmor Rania!

Drottningen sätter ord på babylyckan

I fjol sa kronprins Hussein och kronprinsessan Rajwa "ja" till varandra framför familj och kungligheter från hela världen, inklusive kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Annons

Och det jordanska kronprinsparet har inte ödslat någon tid. Bara tio månader efter bröllopet kom babybeskedet och på den nya bilden blir det tydligt att den lilla knodden är nära.

Det är drottning Rania, alltså kronprins Husseins mamma, som publicerar fotografiet på sin son och hans fru som båda strålar.

Detta sker i samband med Husseins födelsedag och Rania hymlar inte med att hon längtar till att få gå in i en ny roll i livet, som farmor:

"Grattis på födelsedagen min kära Hussein. Kan inte vänta med att se dig och Rajwa som föräldrar!", går att läsa i det kärleksfulla Instragraminlägget.

Annons

Enorma glädjen i kungafamiljen

Att Rajwa längtar till att bli farmor har vi redan förstått. I en intervju som Hussein gjort med Al Arabiya har han sagt:

– Min mamma har redan börjat köpa bebiskläder. Jag hoppas att vi har en underbar tid framför oss.

Drottning Silvia och drottning Rania ler bredvid varandra
2022 var svenska kungaparet på officiellt statsbesök i Jordanien – och hade det så trevligt med drottning Rania, som nu ska bli farmor när som helst! Foto: Royal Hashemite Court

Och den underbara tiden närmar sig alltså med stormsteg, även om hovet inte specificerat exakt när i sommar bebisen ska komma. Men en sak är säker, den nya familjemedlemmen kommer tas emot med öppna armar av hela kungafamiljen!

Foto: TT

Annons