Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Kronprinsessan är gravid – visar upp tydliga babymagen!

19 jul, 2024, 12:00
Kronprinsessan Rajwa och kronprins Hussein arm i arm
Kronprinsessan är gravid – och nu får vi en ny underbar bild, där babybulan syns tydligt!
Annons
Här är Europas nästa kungar & drottningarBrand logo
Här är Europas nästa kungar & drottningar

Det råder stor lycka i den jordanska kungafamiljen – när som helst nu väntas en ny liten familjemedlem!

Det är kronprinsessan Rajwa - gift med drottning Ranias son kronprins Hussein - som är gravid och snart ska föda.

Graviditeten meddelades av jordanska hovet i april och sedan dess har kronprinsparet legat lågt, men nu får vi en ny bild på Rajwa – där gravidmagen syns tydligt!

Babylyckan i kungafamiljen

I juni 2023 gifte sig kronprins Hussein och Rajwa framför kungligheter från hela Europa, bland andra Victoria och Daniel.

Annons

Och det jordanska kronprinsparet har inte ödslat någon tid. Nu väntar de alltså sitt första barn ihop, som även kommer göra drottning Rania till farmor för första gången.

Något hon är mer än exalterad över. Bara för några veckor sedan satte hon själv ord på lyckan på Instagram i samband med att Hussein fyllde 30:

"Grattis på födelsedagen min kära Hussein. Kan inte vänta med att se dig och Rajwa som föräldrar!", skrev hon då till en underbar bild på kronprinsparet.

Och nu får vi ytterligare en underbar glimt av höggravida Rajwa. Under onsdagen besöker hon och Hussein ett jordanskt företag vid namn Digitales som jobbar med att skapa digitalt innehåll om sociala frågor och mental hälsa.

Annons

Då kommer kronprinsparets baby

Hussein och Rajwa har fått lära sig om Digitales animerade produktion kring sociala frågor kopplade till barn och allt förevigas på bild – där Rajwa fullkomligt strålar:

Kronprins Hussein och kronprinsessan Rajwa ler mot kameran
Kronprins Hussein och kronprinsessan Rajwa strålar – nu när bebisens nedkomst bara är runt hörnet! Foto:Instagram/alhusseinjo

Det jordanska hovet har låtit meddela att Husseins och Rajwas bebis är beräknad till sommaren, så när som helst nu kan den lilla knodden komma.

Foto: TT

Annons