Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan berättar om sina sorger i livet

22 jun, 2017, 12:25
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Victoria öppnar upp i ny intervju.
Annons

Om några veckor fyller Victoria 40 år. Hon befinner sig därmed mitt i livet och i en ny intervju med TT tittar hon tillbaka på livets höjdpunkter men också på dess sorger.

I höst är det ju sex år sedan kronprinsessparet flyttade in på Haga – ett slott som betyder mycket av olika anledningar.

– Jag har ju aldrig fått möjligheten att träffa mina farföräldrar, så att komma hit till Haga som jag vet betydde väldigt mycket för dem och deras barn, det känns oerhört speciellt. Det känns lite som att komma dem närmre. Ett försök att lära känna dem kanske, säger Victoria i intervjun.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Victoria har en otrolig pliktkänsla och att hon brinner för sitt uppdrag som kronprinsessa är tydligt. Men att kombinera de kungliga uppdragen med livet som småbarnsföräldrar är inte helt lätt.

– Man missar ju väldigt många fina ögonblick med barnen. Jag tillhör nog dem som är noggrann med att dokumentera barnens uppväxt. Jag försöker verkligen aktivt iaktta och skriva ner små saker som sker, säger hon.

Läs mer:
Victoria om Estelle och Oscar>>
Victoria om att fylla 40>>

TT

Annons