Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan gjorde entré i Victoria-spannet

28 nov, 2014, 20:43
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-ste

Kronprinsessan gjorde entré på Friends Arena i Victoria-spannet.

Under fredagen invigde kronprinsessan Victoria hästtävligen Sweden International Horse Show som detta år hölls på Friends Arena i Solna. Kronprinsessan anlände in till arenan i en kalesch dragen av ett fyrspann, till musik av Livgardets Dragonmusikkår. Via hovets hemsida får vi reda på att vagnen – som är en kalesch och tillverkad 1881 – var en bröllopsgåva från Storhertigparet av Baden, till deras dotter Victoria och kronprins Gustaf som sedan blev Gustaf V.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-ste

Sweden International Horse Show invigdes genom att kronprinsessan gav startsignal till Malin Baryard och hästen Jive som hoppade ett hinder.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons