Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan inte sig lik på festen – de andra gästerna reagerar direkt

22 okt, 2024, 12:00
Kronprinsessan Mette-Marit, prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan ska fotograferas under Berlin-resan – men hon är inte sig lik när hon dyker upp...
Annons
WOW! Victoria, Mette-Marit & Mary bländande vackra på tyska presidentpartytBrand logo
WOW! Victoria, Mette-Marit & Mary bländande vackra på tyska presidentpartyt

Vilken måndag det blev för kronprinsessan Victoria och prins Daniel i Berlin – det var aktiviteter från morgon till kväll!

Och kronprinsessparet var i gott kungligt sällskap. Vid sin sida hade de kung Frederik och drottning Mary, samt kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit.

Alla där för att fira att nordiska ambassadkomplexet i Berlin fyller 25 vilket alltså markerats på storslaget vis – men det uppstod också förvirring...

Kronprinsessan beter sig annorlunda

Det är inte varje dag sex kungligheter från tre nordiska länder samlas på ett och samma ställe, så att det blev ett stort nummer under måndagen är inte konstigt.

Annons

Och självklart blev det en gruppfotografering på slottet för att för eviga det speciella ögonblicket, men det är också här det blir stor förvirring.

Kamerorna smattrar när kungligheterna gör entré, men två saknas – kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon. Och deras intåg blir inte diskret.

Mette-Marit kommer nämligen från annat håll, från ett rum på slottet, och ser i någon minut rätt vilsen ut medan hon tittar ut över gruppen. Allt medan de ser vad som händer.

Som norska Se och Hörs reporter säger till ett klipp på de speciella scenerna:

– Hon ser helt enkelt rätt förvirrad ut. Alla de andra kom, och Haakon kom inte. Hon letade lite efter honom med blicken.

Bilden efter kronprinsessan förvirring

En kontrast till hur vi brukar se kronprinsessan, som alltid är på hugget i kungliga sammanhang. Men samtidigt är hon bara människa – som här hade sin make på vift!

Annons

Men snart reder allt upp sig. Haakon valsar in i rummet och ställer sig bredvid sin kronprinsessa, och resultatet är denna pampiga bild:

Prins Daniel, kronprinsessan Victoria, drottning Mary, kung Frederik, kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon
En historisk bild! Foto: IMAGO/Frederic Kern

Foto: TT

Annons