Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Mary till FN-möten i New York

19 sep, 2016, 17:45
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Kronprinsessan Victoria får kungligt sällskap i FN-skrapan. Danska kronprinsessan Mary är också på plats för toppmöten.
Annons

Kronprinsessan Victoria är just nu i New York för att vara med vid FN:s generalförsamling och under de kommande fyra dagarna ska hon vara med vid flera toppmöten som rör de globala målen för hållbar utveckling. Kronprinsessan har ett intensivt program och under tisdagen ska hon bland annat vara med när FN:s Generaldebatt inleds. Men Victoria är inte den enda kronprinsessan att röra sig i FN-skrapan de kommande dagarna. Danska kronprinsessan Mary är i New York fram till onsdag för att bland annat tala inför FN:s Befolkningsfond, UNFPA. Mary är beskyddare för bland annat Maternityfonden som arbetar för sexuell- och reproduktiv hälsa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Foto: IBL.

Annons