Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Máxima fyller 40 år idag!

17 maj, 2011, 08:47
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Vi ville bara önska kronprinsessan Máxima en trevlig födelsedag. För idag den 17 maj blir den holländska kromprinsessan 40 år.

Annons

Vi har ett väldigt mycket av henne den senaste tiden, för kronprinsessan Máxima har som oftast en fullspäckad kalender. Det har också blivit många spännande resor tillsammans med maken kronprins Willem-Alexander. Som på bilden här intill som tagits under det pågående statsbesöket i Tyskland. Bara någon vecka sedan var paret i Vietnam.

Vi kan väl anta att kronprinsessan kommer att firas av både maken Willem-Alexander och döttrarna Catharina-Amalia, Alexia och Ariane.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Från skolstart till statsbesök – Máxima har haft fullt upp i veckan››

Máxima och Willem Alexander följde med barnen till skolan››

Vietnamresan fortsätter för Willem Alexander och Máxima››

Annons