Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Máxima på besök i kolgruva

20 apr, 2011, 08:08
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Visserligen gick de inte riktigt in i själva gruvgångarna, men drottning Beatrix kom förra veckan med det holländska kronprinsparet till kolgruvan Zeche Zollverein i Tyskland.

Som vi tidigare berättat har den holländska drottningen, tillsammans med kronprinsessan Máxima och kronprins Willem-Alexander besökt Tyskland. De var då på besök i kolgruvan Zeche Zollverein.

De holländska kungligheterna tittade också in i Eurode business-centre i Herzogenrath tillsammans med guvernören Hannelore Kraft och tog en promenad tillsammans på stan. Det blev många stiliga damer i huvudbonader…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Från skolstart till statsbesök – kronprinsessan Máxima har haft fullt upp››

Máxima och Willem Alexander följde med barnen till skolan››

Vietnamresan fortsätter för Willem Alexander och Máxima››

Annons