Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Mette-Marit kommer inte till Estelles dop

03 maj, 2012, 13:27
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Tyvärr får vi inte se den norska kronprinsessan Mette-Marit på dopet i Stockholm den 22 maj – hon har ett uppdrag i USA den dagen.

Den norska kronprinsessan Mette-Marit kommer tyvärr inte att närvara vid prinsessan Estelles dop i Stockholm den 22 maj. Tidningen vg.no har pratat med norska hovet som bekräftar att Mette-Marit då befinner sig i USA på ett sedan tidigare inbokat uppdrag, innan dopdagen blev klar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hon ska istället besöka en konferens för Young Global Leaders i Seattle i USA. Däremot kommer både kronprins Haakon och hans syster prinsessan Märtha Louise samt hennes make Ari Behn till dopet av kronprinsessan Victorias och prins Daniels lilla dotter.

Läs mer på norska hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Kronprinsessan Mette-Marit åter ute och cyklar››

Prinsessa med ljusblåa naglar››

Charles och Camilla välkomnades med galamiddag i Oslo››

Annons