Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan och prins Daniel reser till Rom - första resan sedan Oscar

16 nov, 2016, 11:49
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Dagarna före jul gör kronprinsessan och prins Daniel sin första gemensamma utlandsresa sedan prins Oscar föddes.
Annons

Den kungliga kalendern är påfylld och det står nu klart vart kronprinsessan och prins Daniels första gemensamma jobbresa på över ett år går. Den 15:e reser de till Italien för ett tre dagar långt besök i städerna Rom och Milano.

Victoria och Daniel är ett sammansvetsat team och har gjort många jobbresor världen över. I oktober förra året genomförde de en framgångsrik resa i Peru och Colombia, men sedan dess har de framför allt representerat på hemmaplan. Anledningen är givetvis prins Oscar som föddes i början av mars. Kronprinsessan var förvisso i New York för att delta i FN:s generalförsamling i mitten av september men redan till Italien blir den första hon och Daniel gör tillsammans i tjänsten sedan de blev tvåbarnsföräldrar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons