Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan tillbaka på jobbet

15 apr, 2016, 18:01
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Se där! Under fredagen gjorde kronprinsessan ett oväntat inhopp från mammaledigheten.
Annons
Victoria-slottet

Kronprinsessan Victoria är just nu föräldraledig med sonen Oscar, sex veckor, men under fredagen var hon återigen i tjänst. Victoria gjorde oväntad och tillfällig comeback vid utrikesnämndens sammanträde på slottet. Mötet var inte inlagt i kungafamiljens officiella kalender, men efter sammanträdet delade hovet med sig av en bild på hemsidan. Kronprinsessan satt bredvid pappa kungen och var klädd i svart klänning och hade håret samlat i knut.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan tar sitt uppdrag på stort allvar och hon gjorde sitt första officiella framträdande drygt en månad efter födseln då FN:s generalsekreterare Ban Ki Moons höll en föreläsning i Stadshuset.

Den första juni har hon återigen uppdrag på slottet och då det är informationskonselj med kungen och statsråden som står på schemat.

Av: Liv Sander.

Bilder: Kungahuset.se

Annons