Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Victoria belönade Blocket

12 maj, 2014, 14:31
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-ste

Kronprinsessan Victoria delade under måndagen ut Inspirationspriset till Blocket vid Återvinningsdagen 2014 i Stockholm.

Under måndagen delade kronprinsessan Victoria ut Inspirationspriset till Blocket och dess marknadschef Anna Backe och VD Jan Prokopec vid Återvinningsdagen 2014 i Stockholm på måndagen. Priset, som delas ut av Återvinningsindustrierna, är för nyskapande, kreativa och inspirerande grepp vid användning av återvunnen råvara.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-1-ste

Kronprinsessan Victoria kom i kort jacka och svart kjol. Kungliga modebloggen vet mer om klädvalet››

Annons

Motiveringen lyder: “Blocket får priset för att ha skapat en marknadsplats och drivit på utvecklingen att återanvända produkter om och om igen. Det har lett till en effektivare resursanvändning, minskad klimatpåverkan och ett ökat engagemang för återanvändning.”

victoria-2-ste

Här är Victoria på väg in till evenemanget på Återvinningsdagen 2014. Under dagen var prins Daniel också ute på ett uppdrag, han var besökte “Prins Daniels Fellowship” på Richard Steffen gymnasieskola samt Campus Gotland, Visby.

Annons
victoria-ste

 

Läs mer på hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

 

Annons