Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Victoria besökte Tre Kronor

13 sep, 2011, 09:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Under måndagen var kronprinsessan Victoria ute på Kastellholmen i Stockholm för att delta i seminariet Hållbara Hav. Hon lossade också förtöjningen på Briggen Tre Kronor.

Annons

Kronprinsessan Victoria deltog i måndags i seminariet “Hållbara hav” som arrangerades av Briggen Tre Kronor i Kolskjulet på Kastellholmen i Stockholm. Seminariet på Kastellholmen var startskottet för projektet.

Lossade förtöjningen

Seminariet avslutades med att kronprinsessan Victoria – för dagen passande klädd i en marin oufit – lossade förtöjningen på miljöskeppet Briggen Tre Kronor som sedan seglade iväg mot Mariehamn och senare Åbo.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer om vad kronprinsessan Victoria bar under dagen på den Kungliga Modebloggen››

Läs mer om projektet på Hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Kronprinsessan Victoria på galamiddag i höst››

Victoria och Daniel tackar för allt stöd››

Här hittar ni alla våra artiklar om Victorias och Daniels babylycka››

Annons