Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Victoria hedrade Årets svensk i världen

17 aug, 2011, 14:32
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Victoria ses här anlända till Grand Hotel i Stockholm i en härligt röd sommarklänning för att hedra Årets svensk i världen.

Annons

Under onsdagseftermiddagen kom kronprinsessan Victora till Grand Hotel i Stockholm för att närvara vid årsmötet samt utdelning av priset “Årets svensk i världen”. Vi ser henne här på väg in till årsmötet – lika glad som alltid även om semestern nu är över och massor av uppdrag väntar.

Nytt jobb i morgon

Redan i morgon ska kronprinsessan och prins Daniel besöka öppnandet av det 39:e nordiska juristmötet i Stockholm, enligt den kungliga kalendern på hovets hemsida. Vi kan också avslöja att Årets svensk i världen blev Peter “Pirre” Wallenberg, 85 år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Nu är det bestämt vem som reser till Oslo››

Kronprinsessan Victoria – snyggast av alla››

Daniel och Victoria lyssnade på tal om Antarktis i värmen››

Daniel och Victoria på bröllop i Jordanien››

Annons