Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Victoria invigde Palatset

29 sep, 2011, 09:24
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Vilken lekstuga! Igår invigde kronprinsessan Victoria Stockholms nya satsning på barn och ungdomar – Palatset.

Annons

Här kan kronprinsessparet räkna med att tillbringa många timmar framöver, med den kommande kungliga babyn. I en lila kort klänning, med håret uppsatt i en stram knut gjorde kronprinsessan entré på Riddarholmen.

Fyllt av aktiviteter

Det vankades invigning av Palatset, ett 5000 kvadratmeter stort hus fyllt av aktiviteter, teater, dans, musik och film bland annat. Allt för barn och ungdomar startat och skapat på initiativ av barnfilmsproducenterna Lotta Nilsson och Anders Berg samt barnboksförfattaren Moni Nilsson.

Äventyr

Det är det gamla Riksarkivet som har renoverats för att rymma en massa äventyr för barn och ungdomar i alla åldrar. Här kan kronprinsessan Victoria – och prins Daniel – med andra ord räkna med att tillbringa många timmar med det kommande lilla kungliga barnet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs också vad Johanna Lejon skriver om Victorias outfit på den Kungliga Modebloggen››

Här hittar ni mer information om Victorias invigning av Palatset – länk till Hovets hemsida››

Av Johanna Lejon

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Kronprinsessan Victoria på kyrkomöte i Uppsala››

Victorias hemliga sidor››

Massor av kärlek för Daniel och Victoria››

Kronprinsessan drar nu ner på takten››

Annons