Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Haakon firade VM-medaljerna i Sundborn

03 mar, 2015, 15:00
author
Annons
Daniel-Victoria-Haakon

Det blev en trivsam avslutning för svenska kronprinsessparet, prins Carl Philip och norska kronprinsparet som tillsammans åt middag på Carl Larsson-gården.

Skid-VM har arrangerats i Falun och alla som arbetar på Carl Larsson-gården gläds åt de svensk-norska medaljframgångarna. Särskilt roligt blev det också när kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prins Carl-Philip samt kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit gästade Lilla Hyttnäs på lördagskvällen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Haakon-IBL

Än i dag sitter en munterhet och gästfrihet kvar i väggarna på Lilla Hyttnäs i Sundborn. Den som någon gång varit gäst i huset blir lätt förtrollad av stämningen – precis som de gäster som förr i tiden satt till bords med Carl och Karin.

meny

Här kan ni se vad kungligheterna åt – Pumpasoppa till förrätt, Älvdalslax till huvudrätt ,och prins Daniels favoritdessert marängswiss.

Annons

Det var Banken Två rum & kök som levererade maten till kronprinsessmiddagen på Carl Larsson-gården. Sofia Hellqvist var inte närvarande eftersom hon hade ett annat uppdrag.

Avslappnat

Det var en avslappnad atmosfär och naturligt glada med både Norska och Svenska medaljer att fira.

Carl-Larsson-victoria-Joakim-astrom

Enligt uppgift var de kungliga gästerna mycket intresserade av Lilla Hyttnäs, hemmet som Carl och Karin Larsson tillsammans skapade. För drygt 100 år sedan, år 1902, under Carl och Karins livstid, gästades Lilla Hyttnäs av Prins Eugen, “målarprinsen” och prins av Sverige och Norge.

Foto: Joakim Åström

Annons