Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Victoria på nytt uppdrag

31 maj, 2012, 12:49
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Victoria är åter tillbaka på jobbet – och hon strålade verkligen under gårdagskvällen!

Annons

Kronprinsessan var sommarklädd och på strålande humör när hon klev ur den mörka bilen och gick upp för den maffiga trappan utanför Nordiska museet under onsdagskvällen.

Skrattade härligt

Christina Mattsson, styrelseman för Nordiska museet, mötte upp kronprinsessan och kvinnorna skrattade härligt med varandra innan de begav sig in i värmen.

Årsmöte

I veckan har kronprinsessan Victoria arbetat vid två tillfällen, och denna kväll var det dags för årsmöte för Nordiska museet och Skansens vänner.

Efter årsmötesförhandlingar var det dags för utdelning av stipendiet till Nordiska museets och Skansens medarbetare vilket följdes av musik och förfriskningar.

Därefter återvände kronprinsessan till sin ögonsten på Haga slott.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kungliga Modebloggen – Victoria i prickigt››

Av Margareta Heed

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Här har ni de officiella dopbilderna››

Om kronprinsessans kläder››

Kronprinsessan Victorias kjol – här››

Annons