Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lite av en klänningskrock för kronprinsessan Victoria

27 okt, 2014, 09:08
author
Annons
Royal Swedish Academy of Engineering Sciences formal gathering

Lite av en “klänningskrock” blev det allt när kronprinsessan kom till Konserthuset.

Det var i fredags som Victoria gled in i Konserthusets entré i sin vackra klänning med spets och härligt fall. Lite snopet var det kanske att hon inte var ensam om klänningens grålila nyans.

Royal Swedish Academy of Engineering Sciences formal gathering

Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademiens Leif Johansson och hustru Eva Johansson tog emot kronprinsessparet, som anlände till den årliga högtidssammankomsten på Konserthuset i Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Eva Johansson hade valt en snarlik färg på sin klänning. Men, vad gjorde väl det egentligen…Kvällen var lyckad och kronprinsessan såg glad och pigg ut i höstmörkret.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons