Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Victoria: Vi kan göra skillnad

16 maj, 2014, 10:30
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-ste

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel närvarade under ett seminarium på Kungliga slottet under torsdagen, där höll Victoria ett uppskattat tal.

Torsdagen den 15 maj kom kronprinsessan Victoria och prins Daniel till Kronprinsessparets Stiftelse seminarium på Kungliga Slottet. Temat på årets seminarium är barnhälsa och skapa förutsättningar för god fysisk hälsa hos barn.

victoria-daniel-ste

Syftet med seminariet var att lyfta goda exempel som bedrivs inom området och samla olika intressenter för att dela kunskap med varandra.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-ste

Kronprinsessan inledde eftermiddagen i Bernadottebiblioteket med att hälsa alla välkomna till stiftelsens första seminarium.

– För Daniel och mig är det speciellt att ni kommit hit och att ni delar vårt engagemang. Att ni också tycker det här ämnet, barns hälsa, är viktigt och framförallt att ni känner att vi kan göra skillnad.

victoria-daniel-ste

Tidigare under dagen hade kronprinsessan även medverkat haft ett möte med Kronprinsessan Margaretas Landstormsfond, också detta ägde rum på Kungliga slottet.

Annons
victoria-ste

 

Läs mer på hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons