Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Victorias fina tal: "Det värmer"

14 jul, 2017, 12:12
author
Tackade för den fina uppvaktningen.
Annons

Kronprinsessan Victoria imponerade stort, när hon på sitt naturliga och avslappnade sätt tackade för den fina uppvaktningen på födelsedagen.

– Det värmer att se alla vänner och bekanta ansikten här i dag. Jag vill tacka för att ni varit här i dag mitt sommaren för att uppvakta mig, sade Victoria vördnadsfullt.

Hon tackade också hjärtligt för de fina gåvorna hon fått.

– Otroligt fina och så bra uttänkta, sade Victoria, som av svenska folket fick ett kryddställ, ett svenskt hantverk som familjen kan använda till vardags men även när de vankas representation på Haga slott såklart. Salt och peppar är ju också lite av en metafor för hur hon lever, med tankar kring barnbestyr och Nobelpristagare på en och samma gång.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Victoria kunde inte låta bli att bjuda på en liten, kul grej.

– Jag frågade Estelle vilken den tredje kryddan skulle vara. Hon svarade chili!

Ja, nu vet vi att Victorias dotter vill ha stark mat! Estelle är ju själv en krydda i den svenska kungafamiljen, så gullig och kvick som hon är.

Foto: Stella Pictures

Exklusivt tillfälle att köpa samlarobjekt!

Fynda samlarobjekt från Victorias 40-årsfirande

Kungliga hovleverantören Paradisverkstaden har gett ut en helt unik kollektion med samlarobjekt till kronprinsessan Victorias 40-årsdag.

Begränsad upplaga: Beställ din favorit från Svensk Damtidning redan i dag!

Läs mer och beställ här

Annons