Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessans kärleks-knockout i Brasilien

06 apr, 2009, 12:13
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Aldrig har hon varit så snygg och så lycklig som under besöket i Rio de Janeiro! Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling njuter av sin kärleksresa till Brasilien.
Annons

 

Victoria skrattade så att hon vek sig dubbel när hon tillsammans med båtens besättning tampades med vindarna under tävlingen i Volvo Ocean Race. Till en början fick teamet vänta länge på vindar, men när startskottet gått var Victoria en i gänget och skrattade och skojade med grabbarna. Skepparen Magnus Olsson på båten Ericsson 3 passade på att ge kronprinsessan en kyss på kinden i Ocean Race Village.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessan Victoria i Brasilien

Victorias glada humör och glittrande ögon har hon Daniel Westling att tacka för. Aldrig har vi sett henne så sorglös och lycklig som i Rio de Janeiro. När de la armarna om varandra på stranden någon dag tidigare visade de tydligt att det var Victoria och Daniel mot världen under deras första resa efter förlovningen. De kommer att bli ett starkt kungligt team, Daniels kärlek och trygghet fick Victoria att stråla hela veckan. Hennes mörkrosa ärmlösa klänning som hon bar på fredagskvällens mingel på Museum of Modern Art var en riktig kärleks-knock out!

 

Av Jenny Alexandersson

Foto: TT

Annons