Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria om kärleken till Öland: "Blir rörd"

14 jul, 2017, 19:52
author Annie-Li Eriksson
Annie-Li Eriksson
Det var en rörd Victoria som äntrade scenen i Borgholm.
Annons

I samband med att Victoria överlämnade sitt stipendium till mountainbikecyklisten Jenny Rissveds passade hon på att hålla ett litet tal. Hon förklarade att hon har många fina minnen från Borgholms IP och att hon kanske främst kommer ihåg hur det var att dela ut pris till svenska idrottare när hon var liten.

– Patrik Sjöberg var så lång, han tog liksom aldrig slut. Eller när någon fick för sig att jag skulle spela pingis med världsmästaren Jörgen Persson – i folkdräkt, sa Victoria lite skämtsamt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hon passade dessutom på att hylla idrottsrörelsen och beskrev den som en gemenskap där man får kämpa tillsammans.

– Den här dagen kallas ju ibland för Öland nationaldag och det gör mig rörd och stolt. För mig har alltid Öland varit ett sommarparadis, så ett stort tack till alla ölänningar som får oss att känna oss hemma här. Jag vill tacka svenska folket för all värme å kärlek. Jag kan inte beskriva hur mycket det betyder för mig!

Foto: Suvad Mrkonjic

Unikt tillfälle: Köp jubileumsarmband direkt från Svensk Damtidning

Nu kan du bära samma armband som Kronprinsessan Victoria har hemma i sitt smyckeskrin!

Läs mer och beställ direkt

Det vackra armbandet från svenska märket Bisou har tagits fram för att hylla vår Kronprinsessa Victoria på hennes 40-årsdag, och kommer också ges till henne som gåva på födelsedagen.

Armbandet, som har fem berlocker och är guldpläterat, finns i två storlekar och passar perfekt att matcha mor och dotter.

Armbandet kommer i en vacker ask i en syrenlila färg med en insida av lyxig sammet.

Läs mer och beställ direkt

Annons