Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan vid seminariet "Hållbara Hav"

11 sep, 2014, 11:15
author
Annons
Victoria-5

Kronprinsessan Victoria deltog vid Briggen Tre Kronors och Initiativet Hållbara Havs Östersjöseminarium. 

Det är väl tur att prinsessan Estelle är på förskolan dagtid då mamma Victoria har en fulltecknad vecka. Childhood-middag, Kammarkollegiets 475-årsjubileum och seminarium om Östersjön har stått på schemat.

Victoria-5

På Kastellholmen i Stockholm kunde onsdagens förmiddags-flanerare se en affärsklädd kronprinsessa med knut.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victorioa-8

Under förmiddagens diskussioner lyftes frågor kring övergödning och fiske och på eftermiddagen samtalade expertpanelerna kring kemikalier och fågellivet i Östersjön.

Seminariet betonade att Östersjön är ett av världens mest förorenade innanhav och belyste vikten av att vi alla har ett ansvar för att kunna vända utvecklingen.

Läs mer på Hovets hemsida>>

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons