Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessans färgsprakande dans i Kenya

11 nov, 2009, 13:24
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
En spännande resa i Kenya har börjat och dagen bjöd på två invigningar och en underhållande dans av massajer. I kväll väntar mottagning på residenset i Nairobi…
Annons

I dag började kronprinsessan Victorias resa i Kenya. Hon började med att inviga konferensen Climate Change Day, som är det största arrangemanget under det svenska EU-ordförandeskapet i Kenya. Kronprinsessan Victoria är som papppa kungen mycket engagerad i klimatfrågor och i sitt tal la hon stor tyngd att detta ämne är något som berör oss alla och som måste tas på allvar.

Färgsprakande dansshow

Senare på förmiddagen invigde Victoria Exportrådets lokaler i Nairobi, där hon bjöds på en färgsprakande danshow med massajer från Massailand. Kronprinsessan bjöds upp till dans och som vanligt bjöd hon mycket på sig själv. Massajerna gav henne två armband i present.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria i Kenya

Kronprinsessan beskyddare

Kronprinsessans besöker Kenya med anledning av invigningen av en skola som byggts av Gundua Foundation, som kronprinsessan är beskyddare av.

Invigningen är först i morgon, men innan dess och senare i kväll bjuder ambassadör Ann Dismorr på en mottagning på residenset i Nairobi.

Av Anna Frödell

Foto: TT

Annons