Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessans hektiska månad inför förlossningen

02 mar, 2016, 17:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Höggravid men fast besluten att jobba in i det sista. Under graviditetens sista veckor har det blivit nio uppdrag för kronprinsessan.
Annons
victoria

Nästan ända fram till förlossningen har kronprinsessan Victoria fullföljt det ena krävande uppdraget efter det andra. Positiv och påläst som alltid är det bara den växande magen som visat hur nära det är till dess bebisen kommer. Visst håller många med prins Daniel om att hans fru är fantastisk!

Senaste månaden har hon genomfört inte mindre än nio kungliga uppdrag och flera av arbetsdagarna är minst sagt både intensiva och långa. Som en dag härom veckan då hon började morgonen med ett möte med kungen, senare samlades med stora delar av kungafamiljen med samhällets toppar för att tala om Sveriges nya exportstrategi. Sedan hann Victoria förmodligen hem en sväng för att vara nära Estelle och höra om allt spännande som händer på förskolan. Det gäller ju att ta vara på varje stund med en liten fyraåring, och kramas lite extra med tanke på att Victoria skulle i väg på jobb redan samma kväll. Och då stod hon där som en sagans drottning, i midnattsblå klänning, på Stockholms stadshus för att dela ut pris vid Global Change Award. Av den långa arbetsdagen märktes inte ett spår, Victoria var på ett nästan uppsluppet soligt humör.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kronprinsessanVictoria3

Kanske är det mammalyckan som ger henne det där alldeles extra skimret och säkert bidrar också kronprinsessans hälsosamma livsstil till den imponerande orken i väntans tider.

Av: Kristina Svedell.

Bilder: Ibl/Charles Hammarsten, Stella pictures

Annons