Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias Nationalsdagshälsning - nya fantastiska bilder på barnen

06 jun, 2016, 10:32
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Varning för sötchock! Här är de nya bilderna på prinsessan Estelle och prins Oscar.
Annons
Nationaldagshälsning från Kungafamiljen via Prinsessan Estelle och Prins Oscar, 6 juni 2016

Kronprinsesssan Victoria och prins Daniel önskar en trevlig Nationaldag genom att dela med sig av fyra nya – och underbara – bilder av barnen. De är tagna vid ett försommarvackert Haga Slott och bakom kameran står som vanligt fotografen Kate Gabor.

Att Victoria och Daniel delar med sig av nya bilder av barnen kring Nationaldagen har blivit en tradition och prinsessan Estelle bär på två av bilderna sin Sverigedräkt, precis som hon gjort tidigare år.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
EstelleOscar2

 

Men det här är bara början på kungafamiljens intensiva 6 juni-firande och under dagen kommer vi att få se mer av kronprinsessan och prins Daniel. De ska först vara med vid en medborgarskapsceremoni i Nacka stadshus och därefter väntar det traditionsenliga Nationaldagsdagsfirandet på Skansen med efterföljande mottagning på Slottet. Under förra årets firande fick Estelle följa med sina föräldrar när de åkte kortege mellan Slottet och Skansen. Kanske blir det så även i år.

Se alla bilderna på Estelle och Oscar i bildspelet här.

Av: Liv Sander.

Bilder: Kungahuset.se/Kate Gabor.

Annons