Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsparet skiljer sig – fångas på bild med nya älskarinnan

24 sep, 2024, 14:00
Kronprinsessan Elia och kronprins Leka
Kronprinsparet har gått skilda vägar – och nu fångas kronprinsen på bild med en ny flamma.
Annons
Här är Europas nästa kungar & drottningarBrand logo
Här är Europas nästa kungar & drottningar

I början av året stod det klart att kronprins Leka av Albanien och kronprinsessan Elia går skilda vägar efter åtta åt, en skilsmässa som kantats av dramatik.

I det officiella uttalandet lät det som att kronprinsparet skildes under fredliga former:

"Eftersom äktenskapet har förlorat sin funktion, har kronprinsparet sett hur man kan lösa det med ömsesidigt samtycke genom att inleda nödvändiga rättsliga förfaranden", gick där att läsa.

Men i ett nu raderat Instagraminlägg antydde Elia att uppbrottet inte varit odramatiskt, och på en video som sprids kan man se hur Elia slår mot sin ex-maken.

Annons

Allt detta föranleder den nya utvecklingen – där Leka dyker upp med en ny kvinna på sin arm, åtta månader efter skilsmässan.

Slagsmålet efter skilsmässan

Leka och Elia gifte sig under extravaganta former i Albaniens huvudstad Tirana 2016.

På bröllopet var det glada miner. Något som gick i linje med hur Leka och Elia uttryckte sig till Svensk Damtidning inför den stora dagen:

– Det är klart vi vill ha barn, sa Leka då.

2020 införlivades drömmen. Då välkomnade Leka och Elia dottern prinsessan Geraldine till världen. Men i början av 2024 stod det alltså klart kronprinsparets kärleksrelation var över.

I mars skedde en ny chockartad utveckling. Då anklagade kronprinsen Elia för misshandel, och på en video som sprids på nätet kan man se hur en upprörd Elia, med sin pappa, bråkar med en lika upprörd Leka.

Det är inte känt vad som hände innan eller efter Leka började filma bråket, men på videon kan man se hur Elia tar tag i sin ex-mans jacka och slår mot honom.

Annons

Elia själv har dock sagt till albanska medier att hon endast försökte bryta upp ett redan pågående bråk mellan sin pappa och kronprinsen.

Så skilsmässan har kantats av konflikter och drama. Och nu får vi se hur kronprinsen gått vidare – han har en ny flickvän.

Kronprinsens nya flickvän

Under söndagen anordnade Leka en välgörenhetsgala i The Queen Geraldine Foundations ära, och han dök inte upp ensam.

Nej, vid sin sida hade han sin nya flickvän och tillika fotografen Blerta Celibashi. En ny kärlek som vi redan sett introducerats för hans dotter, prinsessan Geraldine.

Annons

Blerta har nämligen taggats som fotograf på en bild som togs i juni där Leka håller om dottern:

Och nu visar kronprinsen och den nya flickvännen alltså upp sin relation öppet, efter all turbulens som skilsmässan inneburit.

Här är kronprins Lekas nya flickvän:

Foto: TT

Annons