Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungafamiljen skålar in 2012 - året när alla drömmar slår in

21 dec, 2011, 14:05
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Nu är det nya numret av Svensk Damtidning ute där kungafamiljen skålar in 2012 – året när alla drömmarna slår in, från babylycka till 30-årsparty.

Annons

Kungafamiljen har onekligen enledning till att se fram emot det nya året som kommer, med en baby på Haga och barndop i Slottskyrkan. Prinsessan Madeleine ligger i startgroparna inför 30-årspartyt. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel ska med sin baby inviga sitt nya sommarhus i hjorthägnet på Solliden. Och så säger en källa att vi kan räkna med minst en förlovning nästa år…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer i nr 52/1 av Svensk Damtidning.

Läs också om:

Exklusivt – bara i Svensk Damtidning: Vi var med och festpyntade Stockholms slott

Marianne Bernadotte: Tänk att jag blev faster till kungen

Vi avslöjar: Hemlisarna från årets kungliga möten

Läs även bloggen Bakom Kulisserna – om festpyntningen på slottet››

Nostalgi i slottsköket – film från kungafamiljens jul››

Annons