Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungafamiljens fina sommarhälsning

29 jun, 2016, 10:21
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Kungafamiljen har tagit semester! Men i en hälsning på hemsidan bjuder de in dig till något alldeles extra.
Annons
Kungafamiljen-ste1

Hovets officiella kalendern är tom och semestern har börjat för vår kungafamilj. De kommer som vanligt att tillbringa mycket tid på Öland men det blir sannolikt en avstickare till Rivieran och Saint Maxime, åtminstonne för kungaparet. Men misströsta inte! I en hälsning på Kungahuset.se hälsar kungafamiljen trevlig sommar och bjuder in alla besöka de kungliga slotten i sommar. På hemsidan kan du se vilka besöksmål som har öppet och när. Stockholms slott håller öppet varje dag och under juli och augusti öppnar Representationsvåningarna redan klockan 8:30.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Bilder: Stella Pictures.

Annons